Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков сподели очакванията си

...
Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков сподели очакванията си
Коментари Харесай

Балъков: Мачът в Стара Загора ще бъде много ключов за нас

Главният управител на ЦСКА 1948 Красимир Балъков показа упованията си преди мача с Берое. Бала се среща с представителите на медиите, пред които показа, че идните две срещи пред отбора са основни за Топ 6.

" Пред нас следва мач с Берое. Винаги можем да извадим поучения. Анализирали сме предходния мач, споделили сме в кухнята. Мачът с Берое и с Арда са против директни съперници за горната шестица. Наясно сме, че тези мачове би трябвало да се играят съществено с целия капацитет, който имаме налице. Мачът в Стара Загора ще бъде доста основен. Ще излезем, както постоянно - с упоритост за победа. Това са водещи тимове в България. Млад тим сме и държим напълно на българските футболисти. Ние сме светлинка в тунела. Имам поради и други тимове като Славия. Искаме да дадем опция да всички български млади футболисти. Даваме им късмет за изява и в това време ги учим. Няма да се откажем от тази политика ".

" Една загуба от водещите тимове няма да ни откаже от тази политика. Знаем каква е разликата сред тях и нас. Всички във футбола имат проблеми. Ако питате Херо, и той ще каже, че са били под карантина. Трябва да сме доста гъвкави, с цел да можем оптимално да извличаме резултати. Искаме да се учим да играем динамичен и атрактивен футбол ".

" Логично е Ивайло Чочев, след толкоз дълга пауза, да има леко връщане обратно. В момента има болки в кръста. Те малко или доста са свързани с коляното. Имаме уверението, че след зимната подготовка, ще бъде подготвен на 100%. Ако се стабилизира, можем да го използваме и в последния мач. Ако единствено си помислиш, че някой не е упражнявал и по тази причина ще ти е по-лесно, отиваш на кино. Въпреки че не сме побеждавали в два мача, в тях бяхме с настройка на 100%. Колкото и да желаеме нещата да се случат с магическа пръчка, това няма по какъв начин да стане. При нас концепцията е този жанр, който имаме, да го играем без значение от съперника ".

" Ще се борим за Европа. Друг е въпросът до каква степен сме готови за Европа, тъй като виждате нашите тимове. Никога не сме казвали, че сме затворили вратите за чужденците. Един ден може и да дойдат чужденци, само че бъдете сигурни, че те ще бъдат по-класни от българите ". efbet Лига 15 кръг, събота 5 декември  ЦСКА 1948 14:15предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР