Главният мениджър на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, коментира категоричния

...
Главният мениджър на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, коментира категоричния
Коментари Харесай

Балъков: Момчетата показват уникално постоянство

Главният управител на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, разяснява безапелационния триумф на отбора с 5:1 над Славия в дуел от 10-ия кръг на efbet Лига.

" Не чакаме безапелационни победи, а победи. Момчетата демонстрират неповторимо неизменност, във всеки мач дават 100%, с експанзия, с вярно придвижване по терена, с добра преса, с положителни обстановки за гол, това е и с помощта на нашия спонсор Цецо Найденов, който ни цялостни главата за атакуващ футбол ", разяснява Балъков.

" Хубавото е, че младите влизат в час, по този начин да се каже. Бастунов с влизането си сподели, че е подготвен за efbet Лига... С тези два гола. Ако другите бият, отново ще сме 4-5-ти, играем мач за мач. Галин излезе след травма, на това неприятно време взехме решение да го запазим'', добави Бала.

Попитан за идния мач с Черно море във Варна, основният управител на ЦСКА 1948 отговори по следния метод: ''Видяхте по какъв начин Черно море сподели темперамент с 10 души против Левски. Ще бъде забавно във Варна, два тима с нападателен футбол, нека зарадваме почитателите на стадиона и тези пред тв приемниците.''
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР