Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков даде пресконференция пред

...
Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков даде пресконференция пред
Коментари Харесай

Балъков: Нашата политика е категорична и ясна, вървим на прав път

Главният управител на ЦСКА 1948 Красимир Балъков даде конференция пред медиите преди заминаването на отбора за втория стадий от подготовката преди подновяването на втория полусезон в efbet Лига. „ Червените “ отпътуват за Турция в понеделник.

„ Нормално е, разчитаме единствено на български футболисти. Знаете нашият футбол къде се намира в последните 15-20 години. След като не можем в този миг да изкарваме огромни гении би трябвало да работим повече от всички други и то в насоките, където има доста дефекти – физическа и спортнотактическа подготовка. Работим извънредно доста в тези две насоки, с изключение на естествения предварителен интервал. Надяваме се това да докара до по-добри резултати “, съобщи Балъков.

„ 3-4 футболисти сме освободили, на тяхно място сме привлекли 5-6 индивида. Някои са оповестени. Другите са Дамянов, Личев от Кариана, Хайдаров от Левски. Това младо момче на 17 години. Новото попълнение от Асколи - българин, който е играл в Лудогорец. Юноша на Асколи – Стефан Статев. Момче с огромни вероятности. За в бъдеще ще ни е от изгода. Ангел Лясков пристигна преди 3-4 дни. Всички са под 22 години. Някои са юношески национали. Нашата политика е безапелационна и ясна и държим да намерим метода и метода с младите футболисти да се развиват като играчи и ние като клуб да реализираме триумфи. Това е само работа, работа и работа “.

„ Когато националния тим го няма това ще бъде нашата база през цялата година. Перфектни условия - фитнес, терени. След като желаеме да работим несъмнено повече в сравнение с до момента е работено в България, би трябвало да имаме и изискванията “.

„ В Турция ще изиграем съществени мачове. С Динамо Киев ще играем последна инспекция преди подновяването на шампионата. Винаги е добре да премериш мощ със мощните. Нашата цел е една и съща. Работим с млади български футболисти. Разбира се може да вземем някой по-опитни. До момента мисля, че демонстрираме, че сме на прав път. Вярно имахме някои амплитуди в представянето си, само че като цяло резултатите са позитивни. Амбициите ни са да побеждаваме всеки мач, като се целим да бъдем измежду шестте тима, с цел да играем с най-силните отбори”.

„ Това, което прилагаме е клубна философия, която не зависи от треньор. Независимо кой е отпред, по този начин се продължава. При нас би трябвало да е по-усилена работата, с цел да компенсираме някой неща, които не са усвоени в предходните години у играчите. Футболистите реагират по естествен метод на схемата на работа на цялостен работен ден и я поддържат “, сподели още Балъков.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР