Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори заяви, че въпреки победата

...
Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори заяви, че въпреки победата
Коментари Харесай

Аутуори: Отиваме да играем атакуващ футбол

Главният управител на Лудогорец Пауло Аутуори съобщи, че макар успеха с 1:0 над Зрински Мостар в Разград, неговият тим ще играе атакуващо и на реванша.

“Очакванията, освен моите, са да спечелим и да се класираме напред. Всеки тим има собствен жанр, нашият е да играем по-атакуващ футбол. Отиваме с тази цел, без значение, че имаме гол преднина.

Животът на един треньор е доста сложен. Във всеки един сезон нещата са разнообразни и това, че е бил ментор предходната акция, не значи, че в този момент нещата са същите. Има подтик от прочувствена позиция. Когато има страст, не знаем в каква посока ще тръгне - в положителна или отрицателна. Най-важното е да има прочувствен баланс в отбранителната и офанзивната част и също по този начин да се поучим от грешките от гостуването на Видеотон.

Всички играчи с изключение на Лукас Саша и Анисе са в положително здраве и са подготвени за мача. Ние би трябвало да сме изцяло съсредоточени върху мача със Зрински, за ЦСКА ще мислим след този дуел ", разяснява Аутуори.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР