Главният мениджър на Лудогорец“ Пауло Аутуори заяви, че отборът му

...
Главният мениджър на Лудогорец“ Пауло Аутуори заяви, че отборът му
Коментари Харесай

Аутуори: Важно е в какво настроение ще излезе Лудогорец“ на терена

Главният управител на „ Лудогорец “ Пауло Аутуори съобщи, че тимът му е добре квалифициран за утрешния мач против „ Крусейдърс “ от Северна Ирландия от квалификациите за Шампионската лига.

" Смятам, че сме подготвени. В добра кондиция сме и ще продължаваме да се развиваме. Мачът е значим за „ Лудогорец “. Ако не играем за победа защо да играем? ", сподели Аутори на конференция.

" В днешно време няма секрети във футбола, защото има задоволително информация ", продължи наставникът. " Важно е с какво въодушевление ще излезем на терена. Аз като треньор считам, че не може да мислим, че сме спечелили мача, преди да е почнал. Затова би трябвало да дадем най-хубавото от себе си, с цел да реализираме задачата си. Ще се надигнем против тим, който сипе топката в наказателното поле. Трябва да се оправим с този жанр на игра. Иска ми се на следващия ден да реализираме добър резултат, с цел да може реваншът да бъде по-лек за нас.

В състава няма да има доста огромна разлика в съпоставяне мача със „ Славия “ за Суперкупата на България. Целта пред „ Лудогорец “ е да държи високо равнище. Имаме капацитет, само че би трябвало да вдигнем вътрешната конкуренция в отбора. Надявам се да отговоря по най-хубавия метод на положителното посрещане, което ми оказаха всички в клуба ".

Двубоят е в сряда от 20 часа на стадион „ Лудогорец Арена “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР