Главният мениджър на индивидуалните гимнастички от националния отбор на България

...
Главният мениджър на индивидуалните гимнастички от националния отбор на България
Коментари Харесай

Маркова: Момичетата са в по-добра форма, отколкото го показаха

Главният управител на самостоятелните гимнастички от националния тим на България Бранимира Маркова изясни грешките на своите възпитанички с напрежението от първото контролно пред аудитория.

„ Смятам, че са в по-добра форма, в сравнение с можаха да го покажат тук. Допуснаха доста неточности, за които скърбя и считам, че би трябвало да отработим. От Боряна Калейн и Ерика Зафирова съм доста удовлетворена, тъй като те отпътуват за първото съревнование от Гран При в Москва в края на тази седмица. Невяна Владинова стартира да се възвръща, тъй че не съм толкоз обезпокоена. Контузия – случва се. Надявам се да се върне за Световната купа в София, само че няма да прибързваме, ще се консултираме с лекари. Нейната съществена цел през тази година е Световното състезание. “

„ Не съм сложила цели пред Боряна Калейн за Москва, това ще бъде дебют за нея на съревнование от този сан. Надявам се да срещнем най-голямата конкуренция. Катрин Тасева към момента не е в най-хубавата си форма, планувала съм я за второто Гран При, което ще се организира в Киев в средата на март. Много е кондензиран спортният календар за нас сега, чакам положително показване от всички и в Москва, и в Будапеща. От девойките на квалификацията за МОИ считам, че могат да се класират измежду първите шест “, приключи Бранимира Маркова.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР