Главният мениджър на ФК ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори след

...
Главният мениджър на ФК ЦСКА 1948 Красимир Балъков говори след
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Местата в тази фаза на шампионата въобще не ни интересуват, гледаме мач за мач

Главният управител на ФК ЦСКА 1948 Красимир Балъков приказва след триумфа с 5:1 над Славия. Ето какво показа той след следващия незабравим триумф на новака:
 ФК ЦСКА 1948 разгроми Славия с 5:1
ФК ЦСКА 1948 се изкачи на трето място след погром над Славия

Мартин Камбуров е на 9 гола от върха на Петър Жеков

" Не чакаме безапелационни победи, а победи. Когато станат безапелационни, още по-добре. Най-доволни сме, че момчетата демонстрират неповторимо неизменност, разбрали са, че би трябвало да подобрим българския нрав. Днес имаше доста придвижване, преса, положителни обстановки за гол.

Нашият спонсор Цецо Найденов непрекъснато ни цялостни главата с всякакви мисли за резултати, за прекрасен футбол и ние се зарязаване от него. Младите стартират да влизат в час, това е хубаво.

Бастунов сподели, че към този момент е подготвен за efbet Лига, това е радващо. Местата в тази фаза на шампионата изобщо не ни интересуват, гледаме мач за мач, да радваме хората и от ден на ден хора да идват на нашите мачове.

За Галин Иванов не мога да кажа нищо, той излезе от травма, не искахме да го рискуваме по този начин или другояче в този мач на това неприятна време. Черно море на мача с Левски сподели темперамент и тактическа просветеност, чака ни тежък мач във Варна, ще е забавно. Трите точки са доста значими за нас ", сподели Балъков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР