Главният мениджър на Етър (Велико Търново) - Красимир Балъков, сподели

...
Главният мениджър на Етър (Велико Търново) - Красимир Балъков, сподели
Коментари Харесай

Балъков: Етър ще се бори за своето спасение, вече уредих един спонсор

Главният управител на Етър (Велико Търново) - Красимир Балъков, показа за какво се е съгласил да поеме клуба и какво към този момент е направил за родния си отбор. Бившият треньор на Литекс, Черноморец и Кайзерслаутерн приказва пред немското издание stuttgarter-nachrichten.de.

" Клубът се бори да не изпадне, по тази причина не можех да кажа " не ", призна легендата на българския футбол. Той разкри, че към този момент е обезпечил един нов спонсор на великотърновския клуб.

" Вече уредих един спонсор. След това клубът желае да построи подготвителна база, работата с младите би трябвало да се усъвършенства. Имам диалози с всички обществени групи в града. Важно е, че мога да отворя доста порти с моето име ", разкри Бала.

Той призна, че в Германия Етър най-вероятно щеше да е клуб от второто равнище на футбола. " Българският футбол живее посредством три, четири тима ", уточни той.

Балъков призна, че до лятото сигурно ще остане във Велико Търново. " Тогава ще забележим ".

" Синът ми се грижи за футболното ми учебно заведение в Ройтлинген. Дъщеря ми държи жилището в Щутгарт в положително положение. Все отново ще остана обвързван с Щутгарт ", приключи легендата.

 Етър победи Верея в контрола
Краси Балъков дебютира с триумф отпред на Етър

" Болярите " надделяха Верея в контрола
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР