Главният мениджър на Етър - Красимир Балъков прие хладнокръвно поражението

...
Главният мениджър на Етър - Красимир Балъков прие хладнокръвно поражението
Коментари Харесай

Бала: През второто полувреме тотално надиграхме Славия

Главният управител на Етър - Красимир Балъков одобри невъзмутимо провалянето от Славия с 0:1. Бала има вяра, че " болярите " имат всички нужни сили да наваксат пасива си на реванша във Велико Търново и да се поздравят с място на баража за Лига Европа.

" Няма отчаяние, тъй като това е баражен мач в две срещи. Жалкото е, че сами се победихме, защото подарихме обстановка на Славия. Можеха нещата да се развият по различен метод ".

" През второто полувреме Славия се прибраха и пазеха резултата, а ние тотално ги надиграхме. Заслужавахме еднакъв. Положителното от този отрицателен резултат е, че в този момент във Велико Търново ще дойдат повече фенове ".

" Ако Господ е с нас, в четвъртък ще победим и ще продължим напред. Ще би трябвало да сме по-офанзивни при този резултат, а също по този начин да внимаваме. Няма драма с лиценза на Етър. Просто не сме подали документи, защото не сме очаквали да стигнем до тази обстановка. Това е лиценз, който визира инфраструктурата, т.е. дали ще играем във Велико Търново ", сподели Красимир Балъков.
 Славия победи Етър с 1:0 в първи плейофен дуел за седмото място в Първа лига
Хитрата Славия излъга и Етър, " белите " все по-близо до бараж за присъединяване в Лига Европа

Георги Петков оказа помощ неимоверно доста за триумфа с 1:0, следва забавен реванш във Велико Търново
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР