Главният мениджър на Етър - Красимир Балъков, определи предстоящия мач

...
Главният мениджър на Етър - Красимир Балъков, определи предстоящия мач
Коментари Харесай

Бала: Чака ни най-тежкият мач от трите, които остават

Главният управител на Етър - Красимир Балъков, дефинира идния мач против Витоша (Бистрица) като най-тежкия от оставащите и предизвести, че тимът би трябвало да е оптимално съсредоточен, с цел да се поздрави с триумф.

" Срещата с Витоша ще бъде най-тежкият мач от трите, които остават от постоянния сезон. Съперникът е доста стилен, тактически постоянно квалифициран тим, несъмнено, с техните благоприятни условия. Ако ние не излезем и на дадем своите 100 %, които желаеме да ги виждаме във всеки мач, ще ни бъде доста тежко. Не го споделям просто по този начин, а тъй като знам, че треньорското управление на Витоша работи доста качествено и те са тим, който може да загуби от всеки, само че може и да бие всеки. Ние отиваме там с една-единствена мисъл: в случай че желаеме да вземем трите точки в Бистрица, би трябвало да сме дори не на 100, а на двеста % съсредоточени ", съобщи мениджърът на " виолетовите ".

За следващ път възстановяващите се Ерик Почански и Яни Пехливанов няма да са в групата. Артьом Артюнин също има леки проблеми, като от треньорския щаб ще изчакат до последно, с цел да преценяват дали ще бъде подготвен за мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР