Главният мениджър и старши треньор на Добруджа Светослав Петров обяви

...
Главният мениджър и старши треньор на Добруджа Светослав Петров обяви
Коментари Харесай

Светльо Петров: Важна победа, ще извървим пътя си с млади играчи

Главният управител и старши треньор на Добруджа Светослав Петров разгласи след минималната победа с 1:0 над Септември (Тервел), че е очаквал сходна опозиция от тяхна страна. " За качеството на мача и играта не желая да приказвам, тъй като беше ясно, че тервелчани ще работят затворено и ще разчитат на епизодични контраатаки. Състезателите на гостите имаха спомагателна мотивация да се показват в добра светлина на стадион " Дружба ", тъй като към 90% от тях през друг стадий от кариерата си са минали през " Добруджа ", съобщи Петров.

" Момчетата се стараха и се бориха до последно. Благодарение на сходни мачове нашите млади състезатели се каляват и израстват. Срещите като тази са от изгода за младите, тъй като с изключение на чисто спортно-технически, те би трябвало да проявят и други свои страни, да покажат воля и темперамент. Като първо домакинство за сезона, очевидно и упованията към нас са били по-големи, само че в последна сметка имаше много хора на стадиона, на които особено желая да благодаря за поддръжката ", добави наставникът на " жълто-зелените ".

Бившият национал добави още, че нито за момент не се е съмнявал и е вярвал в успеха. " Още преди началния съдийски сигнал споделих на футболистите, че е без значение дали ще отбележим гол в 1-ата или 90-ата минута. Играчите, които излязоха на терена, бяха наличните и в общи линии оптималният вид при промените. Кристиян Петков не беше в групата, тъй като е малтретиран от вирусно заболяване и е даже на антибиотици. При Явор Колев обстановката е следната – той пристигна и ми сподели, че поради множеството задължения, които има отвън футбола, стопира да играе. На него няма да може да се разчита и в ДЮШ на клуба. На негово място няма да търсим различен треньор, тъй като сме с стеснен бюджет, което ни принуждава да усъвършенстваме оптимално нещата там. Имената на останалите картотекирани състезатели се знаят, което постанова да извървим пътя с младите до край ", заявява Светослав Петров.
Североизточна Трета лига 2 кръг, събота 17 август  Добруджа 1:0краен резулат  Септември 98 (Тервел)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР