Главният менджър на говори преди двубоя на червените от 9-ия

...
Главният менджър на говори преди двубоя на червените от 9-ия
Коментари Харесай

Балъков: Трябва да се направи абсолютен рестарт на българския футбол

Главният менджър на приказва преди дуела на " алените " от 9-ия кръг на efbet Лига против. Легендата на българския футбол приказва и за представянето на националния тим.

" Очакваме тежък мач. Ботев (Враца) е сериозен противник. Трябва да отговорим на експанзията, която ще получим във Враца. Пред нас задачите са мач за мач. Двубоят с Ботев (Враца) е извънредно значим. Ще бъде доста значимо да победим, а по-късно ще мислим за Купата, тъй като през нея най-късо може да стигнем до Европа.

Трансферният интервал към този момент е завършил. Винаги обаче може да станат неща, които не са в нашите проекти ", съобщи Балъков.

" Нито желая да проучвам, нито да давам задълбочено отзиви върху нещата в националния тим. За 16-17 години са минали доста треньори, само че резултатите са съвсем никакви. Трябва да се даде време на екип, който може да направи тези промени, а не да се оценяваме след един или два мача. Трябва да се направи безспорен рестарт на българския футбол. Аз бях взет тъкмо за тази цел. Трябваше да минат още 10 мача, с цел да се види и разбере, че нещата би трябвало да се случат ", разяснява легендата на българския футбол.

" Аз бях взет, направихме идея. Направихме 10-годишен проект за развиването на българския футбол, който бе утвърден от БФС. Сега не знам къде е този проект ", приключи Балъков
efbet Лига 9 кръг, събота 17 октомври  Ботев (Враца) 18:00предстои  ЦСКА 1948
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР