Главният медик на Фиорентина Лука Пенге предупреди, че подновяването на

...
Главният медик на Фиорентина Лука Пенге предупреди, че подновяването на
Коментари Харесай

Главният медик на Фиорентина: Млад съм, но се борех с COVID-19 за живота си

Главният доктор на Фиорентина Лука Пенге предизвести, че подновяването на футболния сезон по време на пандемията от ковид е рисковано. Като образец той даде личното си преболедуване на болестта, което е било тежко. Тосканците бяха мощно ударени от COVID-19, който застигна редица играчи и чиновници на клуба, измежду които спортният шеф Даниеле Праде.

" Тези, които минаха през това прекарване, носят белезите, против които ще се изправят единствено с времето. Това в действителност беше призрачен сън. Борим се с зложелател, който не можем да забележим. Затова би трябвало да вземем всяка допустима защитна мярка. Играчите също са човешки същества като нас, тъй че не можем да предположим, че това няма да има резултат върху тях. Например, аз съм млад, само че се оказа, че се борех за живота си в болнично легло. Никой не трябва да подценява тази обстановка.

 Шест нови случая на ковид във Фиорентина
Най-скорошните шест случая на инфектирани в клуба са в положително положение. Те са без признаци и в действителност бяха сюрпризирани от позитивните резултати. Разбира се, че продължаваме да ги следим. Не става въпрос единствено за здравето на тези играчи, само че и за всички, които са към тях и този спорт. Можем да следваме правила, които са ограничаващи, само че и осъществими ", разяснява Пенге пред Rai Radio 1.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР