Главният маршал от Кралската авиация и началник на отбраната на

...
Главният маршал от Кралската авиация и началник на отбраната на
Коментари Харесай

Шефът на британския Генерален щаб предупреди за страховита руска заплаха!

Главният маршал от Кралската авиация и шеф на защитата на Англия, Стюарт Пийч съобщи, че НАТО преглежда уязвимостта на подводните кабели като една от най-сериозните закани за западните страни от съветския ВМФ, заяви BBC News. Според него, унищожаването или изкарването от строя на подводните линии за връзка ще стане „ евентуално катастрофален” удар по стопанската система на страните от НАТО.

„ В отговор на опасността, която съставлява модернизацията на съветския ВМФ – атомни и стандартни подводници и надводни кораби – ние дружно с нашите атлантически съдружници даваме приоритет на дилемите, свързани със отбраната на морските линии за връзка” – пояснил генералът, който през септември беше определен за идващия ръководител на Военния комитет на НАТО.

Вече беше обявено, че съгласно английския народен представител Ендрю Боуи, Англия се сблъсква с редица закани – северокорейската, съветската, терористичната – и 60 хиляди бойци не са способни да носят предоставената на въоръжените сили отговорност.

Генерал Стюарт Пийч през лятото на 2018 година ще оглави Военния комитет на НАТО.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР