Главният лекар на Тракийския университет в Одрин Аптулах Кая и

...
Главният лекар на Тракийския университет в Одрин Аптулах Кая и
Коментари Харесай

Представители на Тракийския университет от Одрин посетиха МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“

Главният доктор на Тракийския университет в Одрин Аптулах Кая и Рафат Гюргендерели - шеф по интернационалните действия се срещнаха през вчерашния ден с управлението на МБАЛ „ Д-р Братан Шукеров “ – Смолян. Целта на визитата е основаване на другарски и професионални връзки сред двете лечебни заведения – университетската болница в Одрин, и смолянската болница.

Представителите на Тракийския университет бяха посрещнати от изпълнителния шеф на МБАЛ – Смолян, доктор Марин Даракчиев и сътрудниците му - доктор Момчил Хубчев – шеф на ДКЦ – Смолян, Недялка Стаевска – зам.-директор по административно-икономически въпроси и доктор Атанас Белчилов.

Д-р Марин Даракчиев показа в резюме активността на болничното заведение в Смолян и провокациите, пред които е изправено лечебното заведение. На своя страна господин Кая също описа за активността и потенциала на университетската болница в Одрин.

Гостите с интерес разгледаха техниката, с която разполага смолянската болница в отделението за образна диагностика, както и в структурата по инвазивна кардиология.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР