Главният изпълнителен директор Паоло Ардоино на Tether обяви, че компанията

...
Главният изпълнителен директор Паоло Ардоино на Tether обяви, че компанията
Коментари Харесай

Tether планира да разработи терминал за p2p финансови пазари

Главният изпълнителен шеф Паоло Ардоино на Tether разгласи, че компанията ще отдели обилни запаси за създаване на терминал за peer-to-peer (P2P) финансови пазари.

Тази самодейност има за цел да повтори триумфа на USDT на финансовите пазари, като отстрани монополните медиатори и децентрализира инфраструктурата за данни на финансовите пазари.

Ардоино акцентира, че тази P2P платформа, построена благодарение на технологията Holepunch, ще разреши на тържищата да максимизират приходите от личните си данни, като в същото време запазят контрола върху потреблението им. Holepunch е платформа, предопределена за основаване на приложения без централизирано предпазване на данни, което улеснява лесното им внедряване.

Този ход е сигнал за тактиката на Tether да диверсифицира активността си оттатък водещата си постоянна монета USDT. Наскоро компанията се преструктурира в четири бранша: финанси, данни, обучение и сила. Tether Finance ръководи своите многомилиардни USDT и други цифрови активи, до момента в който звеното Power се концентрира върху устойчивите действия по рандеман на Биткойн ( BTC ).

Tether Data ще влага в P2P технологии и изкуствен интелект, като сега има вложения в Northern Data Group и Holepunch. Освен това подразделението за рисков капитал на Tether, Tether Evo, закупи мажоритарен дял в компанията за мозъчно-компютърен интерфейс BlackRock Neurotech, наблягайки уговорката си към трансформиращите се нови технологии.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР