Главният изпълнителен директор на Туитър Джак Дорси заяви, че оценява

...
Главният изпълнителен директор на Туитър Джак Дорси заяви, че оценява
Коментари Харесай

Джак Дорси: Туитър не се продава

Главният изпълнителен шеф на Туитър Джак Дорси съобщи, че прави оценка цената на обществената мрежа като частна компания. С това той постави завършек на скорошните спекулации на анализатори, че компанията може да бъде цел на придобиване, предава „ Ройтерс “. „ Винаги съм считал, че има доста мощ в нашата самостоятелност. Можем да работим на всяко устройство. Можем да работим през всеки канал “, съобщи Дорси в границите на конференцията за технологии и интернет на „ Голдман Сакс “.

Някои капиталови анализатори започнаха да приказват за евентуална договорка, откакто през предходната седмица Туитър регистрира неочакван растеж на приходите и първата си облага за тримесечие.

„ Уолт Дисни “ сподели интерес към нея през 2016 година, когато акциите на Туитър се търгуваха на половина на сегашната си стойност. Това значи, че придобиване през днешния ден ще коства доста повече по отношение на две години по-рано.

Акциите на Twitter приключиха търговията в Съединени американски щати във вторник на цена от 33,44 $, нараствайки с 8 на 100 при 0,3% растеж на показателя S&P 500.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР