Главният изпълнителен директор на Тесла Илон Мъск заяви днес, че

...
Главният изпълнителен директор на Тесла Илон Мъск заяви днес, че
Коментари Харесай

ОБЕЩАНИЕ: Илон Мъск ще върне Доналд Тръмп в Twitter

Главният изпълнителен шеф на " Тесла " Илон Мъск съобщи през днешния ден, че ще анулира възбраната, която Twitter наложи на Доналд Тръмп, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция, като цитира негово изказване, направено на конференция за бъдещето на автомобилостроенето.

Мъск, който се самоопределя като " абсолютист на свободното слово " наскоро подписа договорка за 44 милиарда $, с цел да придобие обществената медия.

Решението на Twitter да забрани достъпа на Тръмп до обществената мрежа не заглуши гласа му, а по-скоро укрепи възгледите му измежду последователите на десни политически хрумвания, съобщи Мъск, определяйки бана като " морално погрешно и искрено неуместно ".

Акаунтът на Тръмп в Twitter беше блокиран малко след размириците на американския Капитолий на 6 януари 2021 година. Социалната медия се базира на " заплахата от ново подстрекаване към принуждение ", мотивирайки решението си.

В същото време Тръмп съобщи, че няма да се върне в Twitter, даже и възбраната му да бъде вдигната. Вместо това ще промотира личната си обществена медия Truth Social.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР