Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск призова за разбиването

...
Главният изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск призова за разбиването
Коментари Харесай

Илон Мъск: Време е Amazon да бъде разбит!

Главният изпълнителен шеф на Tesla Илон Мъск прикани за разбиването на части на колоса в онлайн търговията Amazon, откакто създател се оплака в обществените мрежи, че не е съумял да разгласява книгата си през платформата на ритейлъра, съобщи Ройтерс.

„ Това е безумство @JeffBezos “, написа Мъск в пост в Twitter, адресиран към основния изпълнителен шеф на Amazon Джеф Безос. Двамата милиардери се конкурират в областта на галактическите технологии с фирмите си SpaceX и Blue Origin.

„ Време е Amazon да бъде разрушен. Монополите са неправилни! “, добави шефът на Tesla.

 От Amazon не разясниха постовете на Мъск, само че разясниха, че въпросната книга на писателя Алекс Беренсон е блокирана простъпка и че към този момент е налична за продажба на онлайн платформата за електронни книги Kindle eBook Store. От компанията прибавиха, че решението няма нищо общо с мненията на Мъск.

Според оповестена в Twitter фотография от известието, което Amazon изпратил на Беренсон, търговецът на дребно е подхванал ограничения против публикуването на книгата от 22 страници, защото тя не е отговаряла на изискванията й.

„ Книжата на Беренсон носи заглавието: Неразкритите истини за COVID-19 и рестриктивните мерки: Част 1: Въведение, смъртни случаи и оценки. Ние насочваме нашите клиенти към публични източници на информация за вируса. “, разясниха от Amazon.

Беренсон не отговори на молбата за коментар, само че след утвърждението на Amazon за продажбата на неговата книга той благодари на Мъск и всички други, които са му помогнали.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР