Главният изпълнителен директор на Siemens България д-р инж. Боряна Манолова

...
Главният изпълнителен директор на Siemens България д-р инж. Боряна Манолова
Коментари Харесай

Боряна Манолова бе преизбрана за председател на Съвета на жените в бизнеса в България

Главният изпълнителен шеф на Siemens България доктор инж. Боряна Манолова бе избрана отново за ръководител на УС на Съвета на дамите в бизнеса в България (СЖББ). Това стана по време на Общото заседание на организацията, което се състоя в София. Участниците в събранието поддържаха единомислещо предлагането за преизбирането ѝ за нов 3-годишен мандат отпред на СЖББ.

„ За мен е висока чест, че членовете на Съвета на дамите в бизнеса в България ми гласоподаваха още веднъж доверие като ръководител на Управителния съвет. Инициативите, зад които застава Съветът, са и мои персонални дела. Затова за мен новият мандат е освен самопризнание за това, че вървим в вярна посока, само че и сериозна отговорност, която ме стимулира и въодушевява “, разяснява във връзка преизбирането си доктор инж. Манолова.

„ От основаването си през 2012 година до момента Съветът съумя да се утвърди като водещата организация у нас в областта на насърчаването на личностното и професионалното развиване на дамите. Гордеем се, че имаме зад тила си голям брой сполучливи планове, които считаме да продължим да разширяваме и надграждаме, както и да допълним с нови забавни начинания “, означи тя.

Съветът на дамите в бизнеса в България е съдружие с нестопанска цел, чиято съществена цел е да разпространява положителните практики и стратегии за насърчаването на професионалното развиване на дамите в дребния и междинен бизнес и израстването им в мениджърски позиции; да поддържа младите експерти и гении, с цел да осъществят капацитета си в България и да подкрепя младежи в неравностойно обществено състояние в тяхното обучение. Сред емблематичните планове на организацията са Лидерската академия „ Успяваме в България “ - високопрофесионална обучителна стратегия за дами на междинни мениджърски позиции и притежатели на дребен и междинен бизнес, както и Националната стажантска самодейност „ Оставаме в България “ - най-мащабната самодейност у нас, ориентирана към задържането на младежите в страната. Най-новият план на Съвета е форумът „ Жените-таланти в бизнеса - Невероятната ТИ “, проведен в партньорство с Hewlett Packard Enterprise.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР