Главният изпълнителен директор на Райънеър (Ryanair) Майкъл О`Лиъри заяви днес,

...
Главният изпълнителен директор на Райънеър (Ryanair) Майкъл О`Лиъри заяви днес,
Коментари Харесай

Шефът на Райънеър обвинява издаването на лицензи за хаоса около Томас Кук

Главният изпълнителен шеф на Райънеър (Ryanair) Майкъл О`Лиъри съобщи през днешния ден, че частично английската Служба за гражданска авиация (СГА) е отговорна за хаоса към банкрута на Томас Кук (Thomas Cook). Според О`Лиъри службата би трябвало да затегне условията за издаване на лиценз, с цел да предотврати банкрути на самолетни компании, съобщи Ройтерс.

И въпреки СГА да направи всичко, с цел да върне в родината стотици хиляди наранени туристи, основният изпълнителен шеф на Райънеър е на мнение, че са нужни още дейности, с цел да се избегнат преди всичко банкрути на въздушни превозвачи.

Как може да издадете лиценз на Томас Кук през април като кадърен да лети за още 12 месеца и по-късно той да банкрутира през септември. Именно с това СГА би трябвало да се оправи, сподели О`Лиъри на събитие на Ройтерс.

Решението на Англия да напусне Европейски Съюз няма да има дълготрайни последствия за Райънеър, сподели още шефът на превозвача, като добави, че страната ще би трябвало да подписа комерсиална договорка с Европейски Съюз и е нереалистично да се мисли по различен метод.

Англия няма избор с изключение на Брезкит със съглашение, защото " корав " Брекзит би навредил прекомерно доста на английската стопанска система.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР