Главният изпълнителен директор на MicroStrategy Майкъл Сейлър изрази силен оптимизъм

...
Главният изпълнителен директор на MicroStrategy Майкъл Сейлър изрази силен оптимизъм
Коментари Харесай

Годината на Биткойн дойде – Майкъл Сейлър

Главният изпълнителен шеф на MicroStrategy Майкъл Сейлър изрази мощен оптимизъм по отношение на капацитета на Биткойн (BTC) през 2024 година

Това изказване предшества основни събития, предстоящи през тази година, които биха могли доста да покачат цената на флагманската криптовалута .

Неотдавна Сайлър изрази ентусиазма си за идната година, обявявайки я за “ “. Това самоуверено изказване съответствува с идното решение на Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC) по отношение на утвърждението или отхвърлянето на спот Биткойн борсово търгувани фондове (ETF).

Понастоящем има почти 13 заявки за спот Биткойн ETF, подадени от известни компании за ръководство на активи. Въпреки позитивните настройки на промишлеността към тези ETF-и, SEC забави разглеждането на тези заявки, като се базира на опасения по отношение на отбраната на вложителите и евентуалната операция на пазара. Комисията по график би трябвало да вземе дефинитивно решение по отношение на Биткойн ETF-ите до 10 януари.

Няколко специалисти от сектора, по-специално анализаторите на Bloomberg Джеймс Сейфърт и Ерик Балчунас, предвидиха 90% възможност SEC да даде зелена светлина на всички заявки до 10 януари. Тази прогноза провокира диалози измежду анализаторите за евентуален скок в цената на BTC след утвърждението на тези ETF-и.

Очакванията се ускоряват в допълнение от идното халвинг събитие на Биткойн, планувано за април 2024 година, считано за значимо събитие, което може да тласне цената на BTC нагоре през тази година.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР