Главният изпълнителен директор на Майкрософт (Microsoft) Сатя Надела е определен

...
Главният изпълнителен директор на Майкрософт (Microsoft) Сатя Надела е определен
Коментари Харесай

Директорът на "Майкрософт" Сатя Надела е човек на годината на "Файненшъл таймс"

Главният изпълнителен шеф на " Майкрософт " (Microsoft) Сатя Надела е избран за персона на годината от английското издание " Файненшъл таймс ".

Нарастващото благосъстояние и въздействие на огромните софтуерни компании през миналото десетилетие е определяща линия на модерния капитализъм. Преценяван даже по стандартите на множеството си сътрудници, Надела се откроява, написа " Файненшъл таймс ".

Според изданието до края на ноември общата облага на акционерите на " Майкрософт " за близо шестгодишния интервал на ръководство на Надела е надхвърлила 1 трилион $.

Това е коренна смяна в съпоставяне със обстановката, когато той става едвам третият общоприет шеф на " Майкрософт " и когато софтуерната компания наподобява като че ли стремглаво изостава софтуерно, отбелязва вестникът. Изданието акцентира, че към момента е прекомерно рано да се съди за въздействието на новия " Майкрософт ", който строи Надела.

Контролирайки една от дребното платформи за облачни калкулации, които се готвят да преобладават идната софтуерна фаза, евентуално компанията ще оказва доста въздействие на бъдещето на бизнеса и на обществото за положително или за неприятно, отбелязва " Файненшъл таймс ".

Характерна линия на триумфа на Надела през 2019 година е какъв брой рядко компанията му е в новинарските заглавия. С акцент върху продажбите на технологии на компаниите, а не толкоз на клиентите, компанията работи значително зад кулисите, въпреки че доближава до потребителите посредством търсачката " Бинг " (Bing), услугата си за е-поща, игровата подпора " Ексбокс " (Xbox) и програмен продукт за лични компютри, показва изданието. /БТА
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР