Главният изпълнителен директор на компанията за електрически коли Tesla, Илон

...
Главният изпълнителен директор на компанията за електрически коли Tesla, Илон
Коментари Харесай

Илон Мъск планира разширяване на бизнеса на Tesla към Източна Европа

Главният изпълнителен шеф на компанията за електрически коли Tesla, Илон Мъск, заяви, че се възнамерява разширение на бизнеса в по-голямата част на Източна Европа при започване на 2020 година, съобщи ДПА.

В туит Мъск сподели, че се надява Tesla да участва в Словакия, Хърватия, Сърбия и по-голямата част от Източна Европа при започване на идната година.

В последна сметка ще създадем по този начин, че Никола Тесла да се гордее, откакто неговите коли ще са в страните, откъдето идват неговите корени, добави Мъск, имайки поради учения от сръбско-американски генезис, основал революционната електрическа система с изменчив ток, съобщи Българска телеграфна агенция.

През юли Мъск сподели, че ще обезпечи повече свръхкомпресори за Украйна. През април Мъск и Комисията по фондовите тържища на Съединени американски щати реализираха съглашение по какъв начин шефът на Tesla може да употребява Туитър,. Според него Мъск не може да популяризира едностранно каквато и да било информация, която би могла да се отрази върху акциите на компанията Tesla.

През второто тримесечие на 2019 година Tesla е произвела над 87 000 коли и е доставила близо 95 200 коли.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР