Главният изпълнителен директор на компанията Майкъл Сейлър съобщи в своя

...
Главният изпълнителен директор на компанията Майкъл Сейлър съобщи в своя
Коментари Харесай

Илън Мъск и биткойн криптоминьорите се заемат с решаване на проблема с екологичната устойчивост на криптовалутите

Главният изпълнителен шеф на компанията Майкъл Сейлър заяви в своя Twitter акаунт, че през уикенда се е състояла среща сред генералния шеф на Tesla и SpaceX Илън Мъск и водещите биткойн криптоминьори в Северна Америка. Участниците в тази среща са решили да бъде образувано обединяването Bitcoin Mining Council , което има за цел да обезпечи бистрота на употребяваната електрическа сила за рандеман на биткойни и да форсира екологичната резистентност на всички криптовалути в света.

Илън Мъск написа в своята Twitter страница, че обединяването постоянно ще разгласява настоящото и плануваното потребление на възобновими източници на сила за рандеман на криптовалути и публично ще се обърне към всички криптоминьорите от целия свят да постъпят по същия метод. Ако това бъде направено, евентуалната изгода е многообещаваща.

Майкъл Сейлър, че в обединяването вземат участие представители на Argo Blockchain, Blockcap, Core Scientific, Galaxy Digital, Hive Blockchain Technologies, Hut 8 Mining, Marathon Digital Holdings и Riot Blockchain. Някои от тези компании написаха в своите Twitter страници, че поддържат напълно този проект.  Hut 8 Mining от своя страна заяви, че ще запознае пазара с обстоятелството, че е допустимо реализирането на екологично резистентен рандеман на криптовалути, като това би трябвало да стане приоритет. Другите компании направиха сходни изказвания по отношение на поддръжката на добива на криптовалути, който не нанася щета на околната среда.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР