Главният изпълнителен директор на Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД,

...
Главният изпълнителен директор на Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД,
Коментари Харесай

Педставиха пред германски медии възможности за почивка във Варна и страната през есента

 Главният изпълнителен шеф на " Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт “ АД, доктор Франк Кванте взе присъединяване в онлайн прес конференция " България - известни туристически дестинации, без ограничавания за пътешестване - " Есенни промоции и нови дестинации. Туристически предложения през 2021г. "  , ориентирана към поощряване на туризма в България през есенния сезон.

Организиран от Германо-Българската индустриално-търговска камара, уебинара се организира за да разпространява необятната гама от атрактивни туристически възможности за отмора през есента в България.   

Дестинация България бе показана пред огромен кръг от представители на водещи немски медии, които имаха опцията да се срещнат с преимуществата на страната, при иден избор на място за почивка. 

Чрез публично послание на вицепремиера на България и министър на туризма, д-р Митко Василев от ГБИТК и представители на установени туроператори в Германия се популяризира пълният потенциал за почивка и отдих в страната, наблягайки необятния набор от благоприятни условия за спа, уелнес, балнео, културен, събитиен и медицински туризъм. 

Свързаността на летище Варна със седем града в Германия през зимния сезон 2020/2021, който стартира в края на м. октомври бе показана от доктор Кванте, който изброи 7-те планувани връзки през есента да включват градовете: Хамбург, Берлин, Дортмунд, Кьолн, Франкфурт-Хан, Нюрнберг и Меминген. Еднопосочни билети за тези дестинации се оферират налични цени от €29, а оповестените цени до същите дестинации през 2021г. все още стартират от €15. Заедно с Ръководител Медицинско обезпечаване на летищата на Фрапорт Туин Стар, доктор Артюн Мъгърдичян се разиска тематиката за високото равнище на ограниченията за сигурност и предварителна защита на COVID-19, които прецизно се ползват на летище Варна и на летище Бургас. Коментира се и обстановката в България, във връзка с сигурност от COVID-19 и ниския % на разпространяване. 

 

Открийте България през есента и зимата: 

Черноморското крайбрежие: 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР