Главният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг изложи стъпки за

...
Главният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг изложи стъпки за
Коментари Харесай

Зукърбърг с идеи за реформиране на правилата в интернет

Главният изпълнителен шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг изложи стъпки за реформиране на разпоредбите в интернет, заявявайки, че фирмите би трябвало да имат имунитет против отговорност единствено в случай че ползват най-хубавите практики за унищожаване на нездравословни материали от техните платформи.
В показанията, готови за чуване пред подкомисиите по енергетиката и търговията на Камарата на представителите в четвъртък, за апелите за промени в раздел 230 от Закона за честност в връзките, който дава на компании като Фейсбук имунитет от отговорност за наличие, оповестено от потребителите.
 На 17 години - Facebook няма желание да отстъпва На 17 години - Facebook няма желание да отстъпва
Според много скептични прогнози, Facebook (Facebook) скоро ще претърпи провал. Но макар тях през днешния ден изобретението на Марк Зукърбърг навършв...
Фейсбук, дружно с Twitter и Гугъл на Alphabet, чиито изпълнителни шефове Джак Дорси и Сундар Пичай също ще свидетелстват в четвъртък, бяха подложени на обстрел от страна на демократите за дезинформация по отношение на пандемията на ковид и президентските избори през 2016 и 2020 година
„ Вярваме, че Конгресът би трябвало да обмисли слагането на платформите под отбраната на посредническа отговорност за според от способността на фирмите да ползват най-хубавите практики за битка с разпространяването на това наличие “, сподели той в готови показания. „ Платформите не би трябвало да носят отговорност, в случай че несъмнено наличие заобикаля откриването му - това би било непрактично за платформи с милиарди изявления дневно “, написа той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР