Главният изпълнителен директор на bTV Флориан Скала обяви на партито

...
Главният изпълнителен директор на bTV Флориан Скала обяви на партито
Коментари Харесай

Тежък удар по Маги Халваджиян

Главният изпълнителен шеф на bTV Флориан Скала разгласи на празненството за разкриване на сезона на малкия екран, че екипът работи с цялостна пара по напълно новото ежедневно късно шоу, което ще тръгне в ефир следващата година на мястото на предаването на Слави. " То ще бъде вътрешна продукция на bTV и е в ръцете на потвърдените експерти, които стоят зад триумфа на емблематичните ни излъчвания - " Гласът на България “, MasterChef, " България търси гений “, " Преди обед “ ", разгласи Скала.

От думите на шефа на първата частна телевизия стана ясно, че спекулациите, че на мястото на " Шоуто на Слави " ще се намърда продуцентът Магърдич Халваджиян, не са истина.

Трифонов персонално подхранваше тези клюки, като се майтапеше с арменеца непрестанно, само че очевидно от bTV са решили да не разчитат на външни продуценти и да се оправят сами с стартирането на късно шоу, написа Хотнюз.

В момента на мястото на Слави вървят " Комиците " на Любо Нейков и " Истински истории " на Иван Христов и Андрей Арнаудов. Всички те бяха посетители на купона на медията, гарниран с доста музика, квалитетни питиета и храна, приготвена от Мастършефове.

Сред водещите на празненството, което се организира навън в центъра на София бяха Свобода Маданска, Флорина Иванова, Антон Хекимян. За положителното въодушевление на гостите се грижеха Ицо Хазарта, Графа, Хипнотик.

Източник: fakti.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР