Главният изпълнителен директор на Алпин Лоран Роси потвърди, че компанията

...
Главният изпълнителен директор на Алпин Лоран Роси потвърди, че компанията
Коментари Харесай

В Алпин са готови да доставят мотори на Андрети-Кадилак

Главният изпълнителен шеф на Алпин Лоран Роси удостовери, че компанията е подготвена да доставя задвижващи системи Рено на Майкъл Андрети в случай че отборът му Андрети-Кадилак успее да се пребори за място във Формула 1.

“Договорихме се, че в случай че те получат лиценз да присъединяване във Формула 1, то ние ще доставяме задвижващите системи - изясни Роси след представянето на новия автомобил на Алпин за сезон 2023 във Формула 1 - А523. - Но като начало основателите на този план би трябвало да показват, че имат сили и благоприятни условия да влязат във Формула 1, да преодолеят всички стадии преди влизането в международния шампионат и да потвърдят, че могат да допринесат спомагателна изгода за Формула 1 и другите отбори. Те би трябвало да показват доказателства, които ще бъдат преценени. Ще се радваме, в случай че Андрети влезе във Формула 1. Ако не съумеят, няма да работим с тях. ”

Роси добави, че Алпин няма обвързване да доставя задвижващи системи на потребителски тим, само че избира да има подобен, защото компанията ще може да събира данни от работата на четири автомобила, а освен от два.
 Зинедин Зидан стана дипломат на Алпин Зинедин Зидан стана дипломат на Алпин
“Но този план ще натовари в допълнение и нашият тим, по тази причина беше значимо да изградим вярна конструкция - добави Роси. - Преди две години нямахме опция да доставяме мотори на различен отбор, в този момент към този момент не е по този начин. ”
 Алпин показа публично А523 в два цвята Алпин показа публично А523 в два цвята
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР