Главният изпълнителен директор на АББ Улрих Шписхофер обясни как една

...
Главният изпълнителен директор на АББ Улрих Шписхофер обясни как една
Коментари Харесай

АББ показва завода на бъдещето пред Ангела Меркел и Стефан Льофвен


Главният изпълнителен шеф на АББ Улрих Шписхофер изясни по какъв начин една индустриална клетка би работила в завода на бъдещето, където роботи ще си сътрудничат с хора. Пред гостите бе демонстрирано по какъв начин емблематичните роботи с две ръце YuMi®, дружно с едноръки роботи YuMi®, сглобяват ръчни часовници самостоятелно с несравнима точност, употребявайки революционната гъвкава транспортна система от новосформираното бизнес направление на АББ “Роботика & Автоматизация и дискретни процеси”. Федералният канцлер Меркел и шведският министър-председател Льофвен демонстрираха огромен интерес към фабриката на бъдещето.

“Бъдещето на производството ще бъде по-интелигентно, по-гъвкаво и по-близко до клиента”, показа основният изпълнителен шеф на АББ Улрих Шписхофер. “Ние сплотяваме електрификацията, автоматизацията, роботиката и дигитализацията, с цел да сътворяваме решения за на следващия ден. Дори през днешния ден АББ към този момент съчетава индивида и машината по неповторим метод със своите роботизирани и автоматизационни решения, с цел да разкрива нови благоприятни условия.”

На тазгодишното издание на Hannover Messe АББ показва по какъв начин все по-интелигентните цифрови технологии се сплотяват, с цел да трансформират метода, по който осигуряваме зареждане, произвеждаме, работим, живеем и се движим. Като формалната партньорска страна на ревюто Hannover Messe за 2019 година, Швеция е фокусът на най-важния промишлен панаир в света, а АББ - учредена през 1988 година от сливането на шведската компания ASEA и швейцарската BBC - също гледа с горделивост на своето шведско завещание.

АББ (ABBN: SIX Swiss Ex) е новаторски софтуерен водач с изчерпателен портфейл от артикули за цифровите браншове. С история на нововъведения от над 130 години, АББ през днешния ден е водач в цифровите браншове с четири насочени към клиента и водещи в международен мащаб бизнес посоки: “Електроснабдяване и електрообзавеждане”, “Индустриална автоматизация”, “Задвижване” и “Роботика § Автоматизация и дискретни процеси”, поддържани от общата цифрова платформа на компанията - ABB Ability™. Водещото на пазара бизнес направление на АББ “Енергийни мрежи” ще бъде продадено на “Хитачи” през 2020 година АББ развива активност в над 100 страни и разполага с към 147 000 чиновници.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР