Главният изпълнителен директор (MRNA.O) срина световните пазари и изтри 2

...
Главният изпълнителен директор (MRNA.O) срина световните пазари и изтри 2
Коментари Харесай

ЕМА:Омикрон е лек, Модерна: Май ще трябват нови ваксини

Главният изпълнителен шеф (MRNA.O) срина международните пазари и изтри 2 трилиона $ в акции с едно свое съмнение пред Файненшъл Таймс. Стафен Бансел изясни, че НЯМА ДАННИ, само че може би ще се наложи да се плавят нови ваксини поради, тъй като не е ясно дали ще може да се реализира същото равнище на отбрана като при Делта.

Както ще прочетете в обособен наш текст, Модерна към този момент завоюва 40 милиарда $ от нервността Омикрон и няма да има нищо срещу от сериозна добавка към тази сума.
Изпълнителният шеф на Европейската медикаментна организация (EMA) Емер Кук направи особено изказване пред Европейския парламент и изясни НА БАЗА ИЗСЛЕДВАНИЯ 2 значими неща: че съществуващите ваксини ще работят против Омикрон и че МИНАВА БЕЗСИМПТОМНО ИЛИ С ЛЕКИ СИМПТОМИ, ЗАЩОТО съдебна експертиза ОТНАСЯ ОСНОВНО ЗА МЛАДИ ХОРА ОТ 20 ДО МАЛКО НАД 30 ГОДИНИ, КАТО В Европейски Съюз Гражданско отделение ИМАМЕ ВЕЧЕ ПОНЕ 11 ДНИ С 42 ИЗВЕСТНИ + 6 ВЕРОЯТНИ СЛУЧАЯ ДО ОБЕД ВЪВ ВТОРНИК.
Андреа Амънд – главата на Европейския център за предотвратяване от поради и надзор върху тях (ECDC), удостовери информацията.
Moderna отхвърли коментар пред Reuters по кое време чака същински данни, а не догатки за успеваемостта на имунизациите против Омикрон.
Световната здравна организация разгласи, че ще трябват седмици, с цел да се разбере дали е допустимо да предизвиква тежка форма на ковид, каквато към този момент в Южна Африка, където е от 3 седмици, и в Холандия, където е съвсем 2, няма записана!
Ако обаче се окаже, че е допустимо развиване на тежка форма и летален излаз, каквито до

...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР