Главният финансов директор (CFO) на Fibank и член на УС

...
Главният финансов директор (CFO) на Fibank и член на УС
Коментари Харесай

Живко Тодоров от Fibank с престижна награда от конкурса CFO of the Year 2018


Главният финансов шеф (CFO) на Fibank и член на УС на банката, Живко Тодоров бе отличен в влиятелния конкурс CFO of the Year 2018. Тодоров взе първа премия в категория „ Стратегия за развиване на финансовата функционалност “. Победителите в състезанието за най-хубави финансови експерти на България бяха оповестени на тържествена гала, която се организира в Централния боен клуб в столицата.

„ Благодаря на управлението на банката за гласуваното ми доверие през годините. Работихме доста, само че резултатите, които постигнахме, не са единствено мое дело, а и на екипа от експерти, с които работя. И не на последно място желая да благодаря на своята брачна половинка за силата, с която ме зарежда всеки ден “, показа Живко Тодоров.

Конкурсът CFO of the Year 2018 се провежда за пета поредна година от консултантската компания EY Bulgaria. Създадени с концепцията да отличават изключителните финансови водачи на България, премиите CFO of the Year година след година дават своя принос за одобряване на положителните професионални практики в областта на корпоративните финанси.

През 2018 година в състезанието присъединяване взеха финансови шефове от разнообразни браншове на стопанската система: произвеждане, услуги, търговия, банки. Кандидатурите бяха прегледани от без значение жури, чиито членове са сполучливи бизнес водачи, хора от университетските среди и представители на други финансови организации. Членове на журито са проф. д.ик.н. Бистра Боева, Университет за национално и международно стопанство, Данета Желева, основен изпълнителен шеф на Индустриален холдинг България, Тодор Брешков, ръководещ съучастник на Лонч Хъб, Николай Андреев, основен финансов шеф на Нова Броудкастинг груп и победител в състезанието от 2014 година, Николай Генчев, основен изпълнителен шеф на Застрахователна компания „ Уника “ АД, Александър Пулев, Главен банкер, Европейска банка за възобновяване и развиване. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР