Главният държавен здравен инспектор - Доц. д-р, д.м. Ангел Кунчев

...
Главният държавен здравен инспектор - Доц. д-р, д.м. Ангел Кунчев
Коментари Харесай

Кунчев за заразените: Всичко зависи от това кога италианските граждани в Плевен са влезли

Главният държавен здравен контрольор - Доц. доктор, д.м. Ангел Кунчев разкри какво е положението на инфектираните с ковид у нас, оповестява bTV.

По думите му те са се поддали добре на лекуването и се стабилизират.

"Първите двама, при които имаше клиника от ковид са в развой на възстановяване, даже и при по-възрастната жена. Новите двама на процедура са без особена клиника и нямат недоволства ", разяснява доцент Ангел Кунчев.

Министър Ананиев разкри какво се случва с двамата мъже от Плевен, инфектирани с COVID-19

"Пробите на контактните лица ще станат подготвени на следващия ден, към 300 проби. В взаимозависимост от това къде работят, какъв брой контакти имат е друга и броя на изследваните и тъкмо в тази връзка ще се опитаме да намерим този по този начин издирван нулев случай ", съобщи още той.

"Всичко зависи от това по кое време италианските жители в Плевен са влезнали. Разбира се, не би трябвало да се подхващат ограничения надали не да се спре цялата икономическа активност, тъй като коронавирусът както е пристигнал, по този начин ще си отиде, нашата цел е да създадем лекуването оптимално положително ", съобщи доцент Кунчев.

Шефът на ВМА разгласи има ли още инфектирани с ковид у нас ВИДЕО

По думите му лечебните заведения, които са под карантина няма да стопират банкет на пациенти, когато те са незабавни:

"Ако болничното заведение в Габрово бъде сложена под карантина, това значи, че хората вътре, които са били контактни, ще останат вътре. Иначе личният състав си има уговорките и продължава да работи. Всеки, който се нуждае от незабавна помощ, ще получи нужното лекуване. "

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР