Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев призна, че лично

...
Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев призна, че лично
Коментари Харесай

Ангел Кунчев: Аз лично изчаквам с четвъртата доза на ваксината срещу ковид

Главният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев призна, че персонално той е избрал към този момент да не си слага нова бустерна доза от имунизацията против коронавирус. Той изясни по Нова телевизия, че преди „ четвъртата игла ” изчаква да види какво ще предложат в скоро време производителите. Кунчев обаче акцентира, че хората с хронични и други проблеми, които са по-уязвими по отношение на вируса, не би трябвало да се двоумят, а да си слагат новата бустерна доза.

Вървим зад новите разновидности на вируса, разяснява Кунчев и предизвести, че най-лошият вид е появяването на нова вариант. Тогава имунитетът и от преболедуване, и от ваксина няма да имат значение, изясни основният държавен здравен контрольор.

Няма да има всеобщи анти-ковид ограничения за момента, само че хората знаят какви са методите сами да се защищават и без налагането им публично, съобщи Кунчев. Той обаче предизвести, че в случай че случаите набъбнат още и лечебните заведения стартират да се пълнят с пациенти, ще се наложи използването на познатите от предишните години ограничения.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР