Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев препоръчва на всички

...
Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев препоръчва на всички
Коментари Харесай

Главният здравен инспектор с важна препоръка към всички болни

 Главният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев предлага на всички жители да отсрочат ходенето до лечебните заведения, в случай че то не е незабавно и неотложно, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Това стана по време на вчерашното посещаване на " Четвъртък пазара " в града под тепетата.

Кунчев призна, че фокусът на здравната система сега пада върху ковид, само че няма отказана незабавна помощ на хора, които имат потребност от нея. Според него няма смисъл да се затварят цели лечебни заведения.

" Няма дефицит на медикаменти за хронично болните, само че има сходни опасения. Европейската комисия да провежда " зелени коридори “, само че това лишава време “, разяснява Кунчев и не пропусна да спомене лабораторията за тестване на ковид в Пловдив.

" Колкото повече лаборатории и изследвани хора имаме – толкоз по-добре. Спорът къде да се направи беше непотребен. Очевидно е, че ограниченията дават резултат, а не тестванията. Срещата в Областната администрация мина отлично. Всички ръководители на лечебни заведения са наясно какво би трябвало да вършат. Има план къде би трябвало да бъдат приемани пациенти “, добави Кунчев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР