Главният архитект на София Здравко Здравков отново говори за стадион

...
Главният архитект на София Здравко Здравков отново говори за стадион
Коментари Харесай

Архитект Здравков говори за стадион Българска армия

Главният проектант на София Здравко Здравков още веднъж приказва за стадион " Българска войска ". Той съобщи, че сходно оборудване може да доближи към 40 милиона евро.

" Издал съм виза за стадион " Българска войска " още през 2019 година. Към този миг от управлението на футболния клуб се създава документи, която следва да бъде импортирана в направление " Архитектура и градоустройство ". Проблемът е обвързван с метода на създаване на стадиона.

За нас е значимо планът да дава отговор на условията на подробния организационен проект и да се впише в обсега на оборудването. Такива са разпоредбите към подробния организационен проект. Новото оборудване като реорганизация би трябвало да се впише в границите на съществуващото ", стартира Здравков пред Българска национална телевизия.
 Адвокатът на ЦСКА - София: Всичко върви в вярната посока и съм оптимист, че напълно скоро ще имаме един нов стадион Адвокатът на ЦСКА - София: Всичко върви в вярната посока и съм оптимист, че напълно скоро ще имаме един нов стадион
" Трябва да бъде в обсега на съществуващото оборудване. Дефиницията е реорганизация. Намерили сме формулата сред проектантите и притежателите, с цел да може този реконструиращ стадион да дава отговор на условията на УЕФА и ФИФА.

Едно такова оборудване не е по никакъв начин на ниска цена. Един подобен обект коства към две хиляди евро на седалка. Едно сходно оборудване може да доближи към 40 милиона евро. Важно е да се подсигурява, че този стадион, когато стартира неговото създаване, ще бъде и приключен. Разчитам, че след диалозите, които имахме, ще се намерят отговор на въпросите по какъв начин ще се обезпечи финансирането и по какъв начин ще се случат стъпките действително във времето ", разяснява още основният проектант на София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР