Главният архитект на София - Здравко Здравков коментира възможността ЦСКА

...
Главният архитект на София - Здравко Здравков коментира възможността ЦСКА
Коментари Харесай

Главният архитект на София: Мисля, че нещата могат да се случат в кратки срокове

Главният проектант на София - Здравко Здравков разяснява опцията ЦСКА да построи нов и съвременен стадион в Борисовата градина. Според него няма спънки " алените " да построят ново оборудване на мястото на настоящето, в случай, че плановата документи дава отговор на всички условия.
 Ганчев за стадиона: Палтото е ушито, остава да сложим ръкавите
Ганчев за стадиона: Палтото е ушито, остава да сложим ръкавите

Босът беше сбит пред медиите

" Предстои разискване на проекта на Борисова градина и на 13-и януари ще бъде показан пред обществеността. Планът е характерен, само че разрешава напълно да се реконструира стадионът, като се направи едно съвременно оборудване.

Изцяло във волята на спортния клуб е да направи плановата документите по този начин, че оборудването да дава отговор на условията на УЕФА. Спортният клуб би трябвало да показа съответното проекторешение, което да обясни вписването на стадиона в парковата среда.

Още 2019 година е издадена виза за планиране на стадиона. Въз основа на нея, футболният клуб може да изготви документите, която да дава отговор на всички условия. Стадионът на ЦСКА може да бъде предмет на план, който да бъде импортиран в направление " Архитектура и градоустройство ". Всичко зависи от клуба - по какъв начин те ще показват тази проектодокументация.
 Инджов: Старият стадион ще бъде реконструиран, фантазията ми е септември да видя разрешението за градеж
Инджов: Старият стадион ще бъде реконструиран, фантазията ми е септември да видя разрешението за градеж

" Днес има доза оптимизъм "

Няма проблем, защото има издадена виза за реорганизация. Футболният клуб има своя " билет ", с цел да направи плановата документи.

В Борисова градина има 4 спортни уреди, всички те са детайл на Подробен устройствен план на Борисова градина. Единственото, което се изисква, е регистриране на оборудването в съществуващата " чашка " на сегашния стадион. Въпрос на взаимни ангажименти сред футболния клуб и спортното министерство е да се реализира този план.
 Министър Василев за
Министър Василев за " Армията ": Сега е ясно - може да се строи на терена

" Запознал съм премиера с проблема - наеми, планове, отговорности, вложения "

Надявам се да се получи едно съвременно оборудване. Разчитам, че днешната среща ще промени метода на бъдещи диалози. Мисля, че нещата могат да се случат в къси периоди.

Тези диги са направени по този начин, че с времето не могат да бъдат употребявани пълноценно. Предвиждаме унищожаване на съществуващите писти, с опция на тяхно място да бъдат издигнати трибуни. Стадионът би трябвало да бъде съгласуван в съществуващата елипса.

По отношение на дърветата, които могат да бъдат наранени - Подробен устройствен план планува механизъм за тяхната отбрана. Нека забележим плана, в този момент не мога да предсказвам дали дърветата ще бъдат наранени, или не. Предполагам, че всичко ще бъде направено по този начин, че да се съобрази с всички условия ".
 Важните диалози за бъдещето на Обновена
Важните диалози за бъдещето на " Българска войска " завършиха

Научете подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР