Главните изпълнителни директори на китайски компании демонстрират най-висока степен на

...
Главните изпълнителни директори на китайски компании демонстрират най-висока степен на
Коментари Харесай

Големите китайски компании гледат с оптимизъм към 2020 г.

Главните изпълнителни шефове на китайски компании показват най-висока степен на доверие в световния стопански растеж през 2020 година, съгласно изследване на консултантската компания „ Прайс Уотърхаус Купърс " (PwC), заяви Радио " Китай ". Близо 45% от тях са декларирали, че са „ изцяло уверени " в вероятностите за растежа на приходите им, до момента в който при всички интервюирани те са едвам 27%.

В разбора на данните се показва, че увереността на китайския бизнес идва от разгръщането на технологиите в страната и бързия растеж на цифровата стопанска система, които основават невиждани благоприятни условия за пазарна агресия. Средата, основана от китайското държавно управление и бизнеса, в която те работят дружно по планове, свързани с изкуствен интелект, използването на данни и удобства за хората с учения е „ впечатляваща ", съгласно отчета на „ Прайс Уотърхаус Купърс ".

Според основните изпълнителни шефове, комерсиалната война сред Китай и Съединени американски щати е втората най-сериозна спънка за бизнеса, която провокира „ изкючително безпокойствие ". Повече от половината от интервюираните са дали отговор, че се пробват да приспособяват своите вериги за доставки и тактики за набиране на първични материали, отчитайки комерсиалния спор.

Проучването на „ Прайс Уотърхаус Купърс " е извършено през септември и октомври 2019 година и в него са взели участие 1581 основни изпълнителни шефове от 83 страни. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР