Главните датски партии ще трябва да се изправят пред съвсем

...
Главните датски партии ще трябва да се изправят пред съвсем
Коментари Харесай

Партия на веганите влиза в политиката в Дания

Главните датски партии ще би трябвало да се изправят пред напълно нов политически съперник, откакто от " Партията на веганите " оповестиха, че ще се включат в идващите парламентарни избори, предава AFP.
Партията приканва за преустановяване на всякакво " отглеждане на животни в интерес на хората ", a нейният представител Корвиниус Олесен предизвести другите партии, че неговата политическа групировка ще се опита да притегли " зеления " им електорат, добавя организация Фокус.
" Не може да твърдите, че сте бранители на природата, в случай че подкрепяте фермерската промишленост ", сподели той, като добави, че природозащитниците не би трябвало да ядат месо и скотски артикули.
Призивът за преустановяване на отглеждането на животни - което съгласно последното изследване на основаната в Осло благотворителна неправителствена организация EAT дава отговор за 40% от всички парникови газове, провокирани от земеделска активност - ще е в центъра на бъдещата предизборна акция на " Партията на веганите ".
Предстоящите парламентарни избори ще се проведат най-късно през 2023 година
" Точно както хората, всички скотски типове имат право да живеят свободно и да не страдат ", се споделя в уеб страницата на партията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР