Главната причина за много от здравословните проблеми - болести на

...
Главната причина за много от здравословните проблеми - болести на
Коментари Харесай

Кои продукти пречистват никотина

Главната причина за доста от здравословните проблеми - заболявания на сърцето, съдовете, белите дробове, кожата, бързото стареене и други е тютюнопушенето. За страдание отводът от цигарите не е елементарен.

Специалистите настояват, че благодарение на някои артикули може да се понижи нездравословното влияние на никотина. Но въпреки всичко не би трябвало да се не помни, че основната роля в битката с пушенето е цялостният отвод от него, напомня изданието Sözcü.

Вода - тя е едно от най-силните оръжия против никотина. Извежда нездравословните радикали от организма.

Моркови - сокът от моркови е богат на каротиноиди, които имат антиоксидантни свойства и вземат участие интензивно в извеждането на никотина от организма. Вит. А понижава вредата, която цигарите нанасят на кожата

Тиква - тя е богата на бета-каротин и една паничка от нея задоволява 35% от дневната потребност от вит. А. Киви - съдържа два пъти повече вит. С от портокала.

Пушачите би трябвало да използват постоянно този плод, който активитира възобновяване на клетките. Портокал - същински извор на здравето поради наличието на субстанции, които се борят с рака. Благодарение на този плод се усъвършенства качеството и състава на кръвта.

Броколи - един от първите артикули, който би трябвало да се използва в битката с никотина, пораждащ съществено нарушение на работата на черния дроб.

Спанак - съдържа желязо и фолиева киселина. Последната трансформира вкусовото усещане на тютюна и го прави противен за пушача. Цвекло - то е превъзходен тоник за пречистване на черния дроб и кръвта. Тя има сериозна роля в битката с рака, с помощта на бетацианина.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР