Главната опозиционна сила във Великобритания - Лейбъристката партия, може да

...
Главната опозиционна сила във Великобритания - Лейбъристката партия, може да
Коментари Харесай

Корбин намекна, че може да подкрепи втори референдум за Брекзит

Главната опозиционна мощ във Англия - Лейбъристката партия, може да поддържа втори референдум за участието на страната в Европейски Съюз, в случай че предложенията й за овакантяване на общността не бъдат взети под внимание от държавното управление и сюжетът за излизане без договорка наподобява по-вероятен, сподели партийният водач Джереми Корбин, представен от Ройтерс.

" Ако държавното управление остане непримиримо, в случай че поддръжката за алтернативата на лейбъристите бъде блокирана в партийна полза и страната се изправи пред евентуалната злополука на излизане без договорка, тогава наш дълг ще е да помислим за други благоприятни условия, в това число тази за всенародно допитване ", сподели Корбин в тирада в южния крайбрежен британски град Хейстингс.

Корбин сподели още, че предлагането на министър-председателката Тереза Мей за междупартийни договаряния за ново съглашение за Брекзит е " сензационна вест ", тъй като тя няма да изключва овакантяване на общността без съглашение.

Лейбъристкият водач отхвърля да се срещне с Мей, до момента в който тя не изключи разновидността с овакантяване без договорка. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР