Главна прокуратура да ни покаже резултати! Да се вземат в

...
Главна прокуратура да ни покаже резултати! Да се вземат в
Коментари Харесай

Румен Гечев: Държавата с министри и премиери няма как да не е крала заедно с крадците

Главна прокуратура да ни покаже резултати! Да се вземат в ръце, тъй като желаеме до дъно следствия с резултати. Ясно е, че ги няма 700 млн. лв.. Няма никакво подозрение, че с цел да си затвори очите страната - с нейните министри и премиера, те няма по какъв начин, допуска се, да не са крали дружно с крадеца. А мястото на крадците е несъмнено в Конституцията и законите
Това сподели пред БНР депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Румен Гечев.

Снимката с написани на ръка имена и суми против тях, публикувана от Специализираната прокуратура, Румен Гечев дефинира като " нещо, което служи за ободряване, а не документ, който да се употребява в юридически процеси ".

" Управлението откри, че 700 млн. лева не са влезнали в бюджета от хазарта. Тук трябваше да има шумно щракане на белезници на най-високо равнище ", разяснява депутатът от Българска социалистическа партия и прикани основният прокурор да види какво се е случвало и да се направи цялостно следствие, като " всекидневно да се рапортува на българското общество по какъв начин по този начин самозабравили се политици са похарчили едни 700 млн. лева, които в този момент са нужни в тази рецесия ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР