Главна дирекция Гражданска въздухоплавателна администрация (ГД ГВА), която отговаря за

...
Главна дирекция Гражданска въздухоплавателна администрация (ГД ГВА), която отговаря за
Коментари Харесай

ГД ГВА може да остане без лиценз, алармира Николай Дренчев

Главна дирекция " Гражданска въздухоплавателна администрация " (ГД ГВА), която дава отговор за летателния състав, самолетните компании и летищата от гражданската авиация, може да остане без лиценз. За това алармира на брифинг в коридорите на Народното събрание депутатът от " Възраждане " Николай Дренчев. Причината - задълбочаващи се в годините проблеми в Групово дело ГВА.

" Европейската организация за сигурност на авиацията е в стадий на последно предизвестие, преди да отнеме лиценза на Групово дело ГВА да управлява нашата авиация. Това значи, че ние като нация, която е дала значително, ще бъдем управлявани от Атина, Букурещ или може би от Италия ", акцентира Дренчев.
 Хаосът с полетите в Европа не засегна летище София
Хаосът с полетите в Европа не засегна летище София

Обслужването е 10 пъти по-бързо, в сравнение с в европейските летища

Основният проблем в дирекцията били фрагментите, които не разбирали от спецификата на сферата. Народният представител даде и образец - народен представител от сегашния парламент да вземем за пример бил назначен като шеф на дирекция в Групово дело ГВА, само че без да напуща мястото си в Народното събрание, след което си взел неплатен отпуск от дирекцията, с цел да се върне на депутатската банка .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР