Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" и водещи банки и

...
Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" и водещи банки и
Коментари Харесай

ГДБОП и банките ще обсъдят начините за пресичане на киберпрестъпленията

Главна дирекция "Борба с проведената престъпност " и водещи банки и телекоми в страната ще обсъдят методите за секване на киберпрестъпленията и провокациите пред киберсигурността. Това е тематиката на идната конференция на в. "БАНКЕРЪ ", която ще се организира на 30 октомври (вторник) в "Гранд хотел София ".

Началник отдел "Киберпрестъпност " в ГДБОП Явор Колев ще запознае представителите на финансовите институции с настоящото положение на кибепрестъпността в България.

Директорът на дирекция "Security IT Section " в банка ДСК Даниел Креков ще приказва за "Предизвикателствата пред осведомителната сигурност в ерата на "Големия гърмеж " в ИТ технологиите ".

Основна тематика ще бъдат и условията за сигурност при даването на платежни услуги. За преосмислянето на тактиката по киберсигурност за финансовите институции мнение ще изкаже Стефан Генчев - началник на профилираното звено "Информационна сигурност " в Първа капиталова банка..

Експертът от УниКредит Булбанк Иван Станчин ще очертае взаимоотношенията сред клиентите и банковите институции в светлината на европейската инструкция, регулираща електронните разплащания.

Телекомуникационната компания VIVACOM ще показа решенията за сигурност на осведомителните технологии във финансовия бранш.

Събитието ще се състои в зала "Триядица 2 " от 10.00 часа с встъпителни думи на ръководителя на УС и основен изпълнителен шеф на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР