Главен инспектор Росен Рапчев заяви, че в момента само се

...
Главен инспектор Росен Рапчев заяви, че в момента само се
Коментари Харесай

Росен Рапчев: Скоростта е тази, която ни убива на пътя

Главен контрольор Росен Рапчев съобщи, че сега единствено се разискват нови ограничения за войната по пътищата, които обаче нямат претенцията да са публични. В този разговор вземат участие държавни и неправителствени организации. Всяко едно предложение е добре пристигнало, сподели в утринния блок на Българска национална телевизия началникът на бранш " Пътен надзор " в Главна дирекция " Национална полиция ".

Скоростта е тази, която ни убива на пътя. По-високата скорост усилва риска от случай, сподели Рапчев. По думите му жителите извънредно се хващат за рестриктивните ограничения, само че не би трябвало да гледаме през погледа на нарушителя.
 Богдан Милчев: Нужно е основаването на Агенция за пътна сигурност Богдан Милчев: Нужно е основаването на Агенция за пътна сигурност
Председателят на Института за пътна сигурност Богдан Милчев дефинира като подправена вест медиините изявления, с които се предлага намаляването на с...

Той опроверга информацията за това, че скоростта в обитаемоте места ще бъде намалявана на 30 км/ч. и регистрира 25-30% растеж на събираемостта на средствата от санкции по пътищата през 2018 г.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР