Главен инспектор Христо Стефанов Петров е новият началник на Районно

...
Главен инспектор Христо Стефанов Петров е новият началник на Районно
Коментари Харесай

Нов началник в Районно управление - Казанлък

Главен контрольор Христо Стефанов Петров е новият шеф на Районно ръководство (РУ) - Казанлък, оповестяват от пресцентъра на Регионалната дирекция на вътрешните работи в Стара Загора. Той е назначен на длъжността със заповед на министъра на вътрешните работи от 4 ноември 2019 година Досега Петров е бил шеф на бранш „ Криминална полиция “ към ръководството в Града на розите. 
Роден е на 30 октомври 1980 година През 2003-та е приключил факултет „ Полиция “ в Академията на Министерството на вътрешните работи (МВР), а от 2008 година има добита образователно-квалификационна степен „ магистър “ по компетентност „ Право “ във Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “.
Започва работа като проверяващ служител на реда в районно управление (на МВР) - Казанлък, през 2003 година От 2010-а е шпионин в бранш „ Криминална полиция “ а от 2012 година е шеф на група в бранша. През 2016 година е назначен за негов шеф. Награждаван е неведнъж за реализирани високи резултати в професионалната му активност. Семеен, с едно дете.
Главен контрольор Стойчо Крачолов, доскорошен шеф на ръководството напуща системата на Министерство на вътрешните работи. Награден е с „ Почетен знак на Министерство на вътрешните работи - III степен “ за безукорно държание, реализирани трайни резултати в служебната работа и продължителна работа в Министерство на вътрешните работи със заповед на министъра на вътрешните работи. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР