Главболгарстрой ще строи галерията на ул. Гладстон 32 за 3

...
Главболгарстрой ще строи галерията на ул. Гладстон 32 за 3
Коментари Харесай

Главболгарстрой ще строи галерията на ул. Гладстон

" Главболгарстрой " ще строи галерията на ул. " Гладстон " 32 за 3 499 000 лв. (без ДДС), съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Пловдивската компания е избрана за реализатор на огромната социална поръчка " Инженеринг (изработване на сложен план за капиталова самодейност, строителство и практикуване на авторски надзор) за създаване на изложбената изложба. Втора остава ДЗЗД " Европейска изложба Пловдив ". Класирането предстои на обжалване в 10-дневен период.

Припомняме, че по задание в чисто новата изложба би трябвало да се обитават изложбена зала на две равнища, настрана многофункционална зала, арт клуб - кафене, графична база, ателиета, офиси, хранилище за предпазване на картините, магазини за пласиране на художествени материали и дребна арт изложба.

Като цяло постройката би трябвало да се раздели на изложбени площи, търговски площи, кафе-клуб на художниците. Част от нея би трябвало да се планува и за осъществяване на конференции и семинари. Мобилни и сгъваеми стени в общата изложбена зала пък ще разреши делене на пространството за по-камерни събития. Планира се още монтиране на система за видеонаблюдение, уместно осветяване, обезпечаване висок клас на енергийна успеваемост на постройката, достъп за хора с увреждания.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР