главата! Овните са застрашени най-много от чалване, удар по главата

...
главата! Овните са застрашени най-много от чалване, удар по главата
Коментари Харесай

Здравето Е Закодирано В Зодиакалния Знак! Ето Какви Болести Ни Дебнат Според Зодията!

главата!

Овните са застрашени най-вече от чалване, удар по главата и изпадане в припадък на бяс. От последното в по-младежка възраст може да изпаднат в кофти обстановки, а в по-напреднала - да получат инсулт. Принципно са склонни към произшествия, тъй като са буйни и непредпазливи и в спортуването. Затова - пазете главата! За вас е уместно да упражнявате тенис, моторни спортове, футбол, спининг, повдигане на тежести и фехтовка. Два от тези спортове са свързани с носенето на защитни каски, само че във вашия случай не е зле постоянно да спортувате със предпазен череп.

ТЕЛЕЦ

Едно танго

на плаца?

Най-лошото, което може да им се случи по време на спорт, е по някакъв немислим метод да си прережат гръкляна. Телците са застрашени от всевъзможни заболявания и произшествия, свързани с гърлото. Понеже нормално избират да спортуват с нож и вилица в ръка, част от представителите на знака са малко по-заоблени, в сравнение с би им се желало. За да сте във форма, се постанова да се поразмърдате. Изберете някакъв тип танци - знаете, че в това ви бива. Други положителни за вас спортове са сърф, ски тичане или джогинг в умерено движение.

БЛИЗНАЦИ

Опасност от задъхване

Много е рисково човек да е Близнак! Може да се задуши и да почине, да си изпочупи ръцете и краката или да получи нервозен срив по средата на някоя спортна игра. Белите дробове са им едва място и би трябвало да заобикалят действия, при които биха се задъхали. И по този начин, най-добре е да спортувате в група или с сътрудник. Не единствено тъй като могат да ви окажат първа помощ, когато се наложи, само че и тъй като ще има с кого да си бъбрите, до момента в който се потите. Изберете нещо по-безопасно като йога или плуване.

РАК

Без удари

в корема

На Раците едва място са им гърдите, гръдната кост и стомаха. Което значи, че в случай че вземат участие в боксов мач, би трябвало да внимават да не получат удари по тези места. Особено дамите. Понеже имат наклонност да се закръглят към талията, се постанова да поспортуват. Всички астролози оферират на водните знаци да се занимават с плуване. В случая с Раците това е мощно целесъобразно, защото те без друго не обичат доста да си дават напън. Ако има Рак олимпиец (например Майкъл Фелпс), той ще е с асцендент, който изяснява целеустремеността му (Дева).

ЛЪВ

Петанк по

градинките

Сърцето е слабото място на Лъва. И гръбнакът. А също и гърбът, аортата... Изобщо, астрологически видяно, Лъвът е жив зян. Той хем би трябвало да тренира постоянно, хем да не се пресилва. Най-добре е спортът, който практикува, да е навън и пред аудитория. Затова най-подходяща е френската игра петанк, при която дребни железни топки се мятат по едно още по-мъничко алено топче, наречено кушон. Гаранция, тази игра постоянно притегля огромен кръг зяпачи по градинките. Така Лъвът хем няма да се пресили, хем ще може да изяви спортния си темперамент.

ДЕВА

С мокри

кърпички в ръка

Девите спортуват, без да им споделя някой. На процедура Девите са измислили здравословния живот. Но постоянно ще предпочетат спорт навън, в сравнение с да бъхтят с гирите в смрадлив фитнес. Ако въпреки всичко им се наложи - на помощ идват антибактериалните кърпички. При тях погнусата е основен фактор при избора на следните неща: храна, жилище, другари и всичко останало. Предразположени са към болести на нервите, далака и храносмилателната система. Трябва да карат колело или да играят футбол, баскетбол или други занимателни спортове с другари.

ВЕЗНИ

Да не подвигат щанги

Везни, пазете бъбреците! Не давайте да ви ритат в тях, внимавайте да не падате по тил, с цел да не ги наранявате. Тоест карате, джудо, бокс и други бойни спортове не са верният избор. Забравете и за повдигането на тежести. Може да спортувате кънки на лед, пилатес, танци или фитнес. Но по малко, с цел да не се изморявате. Трябва да внимавате и да не се простудите.Намерете си другар или другарка, с които да въртите дружно велоергометъра и да пиете възстановителни кафета след тренировки.

СКОРПИОН

Покоряват върхове

Скорпионът има спортна завист за неколцина. Толкова са надъхани че, в случай че им дадете канго, ще пробият тунел до Китай. Най-добре се занимават независимо, защото не им харесват отборните игри. Обичат да надскачат рамките на личното си тяло. Това може да ги докара до саморазрушение. Няма спорт, който да е противопоказан на здравето им. Може да се пробват да покоряват планински върхове. Прилягат им бойните изкуства, а също и балетът - всички спортове, които изискват доза мазохизъм. Йогата обаче не е за тях.

СТРЕЛЕЦ

А по кое време възстане дробът...

Стрелецът би трябвало да стреля с лък. Или с пушка. Приятни са му спортове навън, свързани с трошене на крака, глава и постоянно приемане на синини. Колкото по от упор гледат гибелта, толкоз по-радостни са Стрелците. Имат мощни бедра и добре им се получава карането на ски и велосипед. Когато имат сложена цел, тренировките им са по-ползотворни. Единственият спорт, от който би трябвало да се пазят, е повдигане на чаша на маса. Стрелците са предразположени към болести на черния дроб.

КОЗИРОГ

Артритът

ги дебне

Страдат от болки в костите, ставите, коленете и зъбите. Имат предразположеност към артрит, ревматизъм и други неприятности с костната система. Следователно би трябвало да заобикалят рисковите спортове, при които могат да счупят крак, и не трябва да играят бокс, с цел да не останат " беж жъби ". За тях са разходките измежду природата и скалното катерене. Полезно им е всичко, обвързвано с дълготрайно натоварване, само че без да се преуморяват - в случай че карат колело, не трябва да изкачват прекомерно доста баири, в случай че ще тичат - да не се изсилват.

ВОДОЛЕЙ

Слабост им е ахилесовата пета

Или Ахил е бил Водолей, или Водолеите са най-неуязвимите в зодиака. Всичко им е наред, като се изключи едно - ахилесовата пета. Е, и прилежащите й прасци и глезени. Тоест би трябвало да се пазят от травми и контузии. Но като прекалено истински хора те не си падат по естествени спортове, а таман по такива, които са рискови за слабото им място. Обичат да скачат с парашут, да летят с парапланери, въобще колкото по-екстремно, толкоз по-забавно. Танци, тичане и плуване са положителни за тях, стига да внимават с краката.

РИБИ

Хващат гъбички от въздуха

Ама по какъв начин ги мързи единствено! Тяхната максима е: “Гладен чувал не стои, а като се изпълни - поляга. ” Рибите ненавиждат да се потят, да се задъхват, да се уморяват. Дай им да медитират. Затова за тях е йогата. Проблемите на този знак са в имунната система и стъпалата. Предразположени са към деформиране на ходилото, счупвания и всевъзможни проблеми. Гъбички хващат безусловно от въздуха, даже не е нужно да стъпват в басейна. А другояче водните спортове са чудесни за Рибите. Също и танците, които им се удават и им доставят наслаждение.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР