Главата ни все още не побира това как е възможно

...
Главата ни все още не побира това как е възможно
Коментари Харесай

Кой иска да докаже, че Земята е плоска

Главата ни към момента не побира това по какъв начин е допустимо в XXI век да има хора, които напълно откровено имат вяра, че Земята е плоска. Още по-шокиращото е, че въпросната тайна доктрина печели от ден на ден и повече фенове. Няколко от тях най-сетне вземат решение да потвърдят истинността й, като възнамеряват експедиция до " края на Земята " - Антарктида.

" Всичко, което би трябвало да създадем, с цел да приключим този спор, е да стигнем до брега на Антарктида ", споделя увереният плоскоземец Джей Деказби. Той разяснява, че експедицията има за цел да обиколи Антарктида по вода, като с това ще е достигнала до всички краища на Земята.

Популярният артист и YouTube звезда Логан Пол неотдавна пусна спорния си документален филм The Flat Earth: To The Edge And Back, а в този момент съобщи, че и той ще се включи в експедицията като върл плоскоземец.

Все още не ни е ясно дали Пол е сериозен във вярванията си, или просто взима на майтап последователите на тайната доктрина.

И до момента в който чакаме да забележим дали тази експедиция ще се реализира, поглеждаме към уеб страницата на Обществото за плоска Земя Flat Earth Society.

А там е обяснено, че цялата Антарктида е заобиколена от голяма стена от сняг и лед, висока към 45 метра, която защищава жителите на Земята от заплахата да паднат от края й...

Направо не знаем какво да прибавим, като се изключи че въображаемо се озовахме край Вала в Game of Thrones, а не на Антарктида. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР