Главата на ямболския кмет Георги Славов всеки момент ще усети

...
Главата на ямболския кмет Георги Славов всеки момент ще усети
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Бойко изритва приближен на Цветанов от кметската власт!

Главата на ямболския кмет Георги Славов всеки миг ще усети хладния досег на премиерската гилотина.

Поредица от цели 5 обвинявания и дълги години влачене из правосъдните зали белязаха спорното ръководство на Славов, което с доста ангажименти може да се назова криво-ляво.

Вместо да развива и модернизира Ямбол, Славов позволи симпатичния град да се трансформира в територия с продупчени като кратери улици и очебийно ромско население.

Ромската махала в Ямбол се трансформира във визитна картичка за проваления кмет на града Славов, който не крие дружбата си с Цветанов

През последните години Славов се ползваше с персоналната благословия на Втория в ръководещата партия Цветан Цветанов, който изкусно го измъкваше от конфузните обстановки.

На всичкото от горната страна Цветанов хвалеше сринатото ръководство на Славов, като споделяше, че е постигнал "Видими резултати ". Разбира се Цветанов може да е показал и възприятие за комизъм, само че то не бе разбрано от бедните поданици на Ямбол, който са оставени без общинска протекция.

На идните избори, обаче Борисов е твърдо решен да бие топовен шут по Славов и да го запрати на политическото сметище, някъде към костите на "Агнешките главички ", които се въргалят в калта.

По този метод Славов ще последва ориста на различен любим на Цветан - Иван Тотев от Пловдив, който е сменен с надалеч по-удачния претендент Здравко Димитров-Зико.

Същото се случи и с различен от Цветановото свърталище в Русе. Както БЛИЦ планува доста преди събитието - Пламен Нунев разгласи, че няма да се кандидатира за нов мандат в регионалния град.

В същото време Цветанов е доста отчаян от чистката на хората му и не е изключено да готви студено възмездие по време на акцията за избори на кметове и общински съветници, с цел да покаже, че неговата роля е незаменима.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР